Circulair Coffee Corner

– Het duurzame totaal concept voor warme dranken –

Samen met vier andere bedrijven bundelen we onze krachten om een totaal concept aan te bieden voor warme dranken: de Circular Coffee Corner . Een volledig circulaire koffie en thee hoek voor op kantoor of in de horeca. 

Wat houdt dat in:

– De koffie via de Circular Coffee Collective en This Side Up  is volledig traceerbaar en stimuleert een keten zonder afval. Op zowel sociaal, economische als ecologisch gebied. 

– Nederlandse thee die biodiversiteit stimuleert van ptthee

– Chocolademelk van Mesjokke, waarvan de cacao via direct bij de boer gekocht is. Zodat je zeker weet dat je geld wel bij de cacaoboer is terecht gekomen. 

– De koffiedik en thee resten worden door SOOP gebruikt als grondstoffen en verwerkt tot zeep. Deze zeep kan vervolgens weer geleverd worden als bijvoorbeeld dispenser zeep.

Zo maken we de cirkel rond, zorgen we dat iedere consumptie een positieve bijdragen levert en jij en je gasten zorgeloos kunnen genieten van de beste koffie, thee en cacao!

Geïnteresseerd? Op dit moment worden de eerste koffiehoeken ingericht. Laat via onderstaande knop je gegevens achter dan nemen we contact met je op over de mogelijkheden.

De Circular Coffee Corner is een samenwerking tussen onderstaande bedrijven: